slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Tutorial video: coafura de nuntă cu propriile mâini

Mireasa în ziua nunții este ca o regină, iar coafura ei este o coroană care încununează capul unei persoane regale. Coafurile elegante și fine de nuntă continuă să rămână în vârful popularității. Cum să faceți o coafură de nuntă neobișnuită și, în același moment, cu stil, știe talentata stilistă australiană, Uliana Aster.

În crearea capodoperelor sale, Uliana folosește bine- cunoscutele nouă, elastice și agrafe, adăugând în coafură accesorii delicate sub formă de flori sau pietre strălucitoare.

Special pentru miresele anului 2018 MirNevest.md a selectat cele mai interesante masterclass-uri pentru crearea coafurii de nuntă, de la un stilist popular. Desigur, repetarea lor nu este atât de simplă, mai ales dacă nu aveți abilități de a vă face singură coafura, dar pentru cele care practică, va fi mai ușor să repete.

Iar dacă nu doriți să experimentați și doriți să vă încredințați coafura profesioniștilor, alegeți un stilist sau salon de frumusețe din Chișinău, unde vă vor ajuta să vă creați ținuta de nuntă.  
 


 
 
 
Video: @ulyana.aster