slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Cinci idei pentru filmarea dimineţii miresii

Dimineața zilei de nuntă - este un moment special pe care fiecare mireasă încearcă sa îl organizeze în felul său. O soluție bună ar fi o şedinţă foto de dimineață care va arăta aranjarea și pregătirea pentru evenimentul de nuntă. Pentru a îndeplini așteptările miresei ar trebui să se acorde o atenție deosebită la alegerea locului unde va avea loc filmarea.
 
Dimineața miresei la domiciliu 
Cele mai multe mirese preferă să organizeze o ședință foto într-un mediu familiar acasă. Această opțiune nu necesită costuri suplimentare, oferă interier familiar și comoditatea miresei: nu are nevoie să mergă oriunde și să-și ia ținute pentru ședința foto. Cu toate acestea, ședința foto acasă are și dezavantajele sale. Lucrul care este mai presus de toate, lipsa de lumină naturală și spațiu limitat, ceea ce face imposibil de a călători în imaginația fotografului. Dar cel mai important lucru - este distragerea atenției miresei asupra problemelor casnice, de care întotdeauna își fac griji familia și prietenii care au venit mai devreme.
 
Dacă vă decideți pentru şedinţă foto la domiciliu, este necesar să alegeți cea mai luminoasă cameră, să pregătiți un loc pentru machiaj și spațiul pentru ședința foto, eliminând toate lucrurile inutile.
 
Și pentru a nu vă distrage cu probleme organizatorice, să le scrieţi rudelor pe o foaie contactele antreprenorilor și în mod ideal - să  se invite un coordonator de nunți sau un organizator.
 
Cinci idei pentru filmarea dimineţii miresii
Foto: fotkay.ru
 
Dimineața miresei în hotel
Aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru ședința foto de nuntă. Aveți dreptul de a alege o cameră, interiorul camerei va fi  decorat în conformitate cu dorințele dumneavoastră. Puteți alege o cameră cu ferestre mari și mobilier frumos. Un mare plus de fotografiere într-un hotel, este că nu aveți nevoie de a scăpa de piese suplimentare sau elemente care de obicei distrag atenția de la starea de spirit generală a camerei. Mai aveţi posibilitatea să luaţi o cameră de hotel cu două odăi și să filmaţi pregătirile mirilor în același spațiu. Dar dacă nu aveți posibilitatea să închiriați o cameră de lux, pregătirile mirelui pot fi filmate în holul hotelului, de regulă, interiorul vă permite să faceți acest lucru. Principalul dezavantaj al acestei sedințe foto este costul acesteea. Opțiunea nu este potrivită pentru tinerii care doresc să elimine cheltuielile suplimentare din lista generală.
 
Утро невесты в отеле
 
Dimineața miresei în studio
Ședința foto în pereții studioului poate fi organizată în orice moment al anului. Fotograful expune corect lumina, selectează cea mai bună poziție, selectează elementele corespunzătoare de decor. Toate acestea vor crea starea de spirit, fotografia va fi perfectă. În plus, această ședință foto va fi mai ieftină decât în hotel. Dar, mireasa ar trebui să se trezească devreme și să se ducă în studio, luând cu ea rochia și bijuteriile. Cu toate acestea, această opțiune este selectată de un număr mare de cupluri.
 
1500-5a77d5daabcc4ccd258510a759de21e5
Foto: rimmamur.ru
 
Dimineața miresei în aer liber
Sesiunea foto în aer liber este limitată de condițiile meteorologice. Pe o vreme caldă şi clară, fotografiile vor fi foarte originale și variate, deoarece peisajul naturii permite acest lucru. E bine de planificat o ședință foto în aer liber atunci când nunta are loc într-un complex suburban, cu un parc frumos sau pădure, dar centrul zgomotos și aglomerat al orașului nu va fi cel mai bun decor pentru imaginile de nuntă.
 
Cinci idei pentru filmarea dimineţii miresii
Foto: annaxd.ru
 
Dimineața miresei într-un salon de nuntă
Aranjarea miresei și ședința foto într-un salon de nuntă - un fenomen relativ rar. Cu toate acestea, în Chișinău există saloane de nuntă care oferă acest serviciu. Ședința de dimineață a miresei poate fi organizată în salon numai în cazul când interiorul luxos al salonului permite efectuarea unor fotografii excelente.
 

Утро невесты

Foto: Daria Leskova

Cum să faci dimineața miresei, ideală?