slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Gheață de fructe - un desert ușor pentru o nuntă de vară fierbinte

Dulciurile pentru masa de nuntă necesită o abordare echilibrată. Este necesar, să se ia în considerare nu numai gustul și aspectul felurilor de mâncare, dar, de asemenea, cât de relevante ele vor fi în acest moment al anului. Vremea fierbinte de vară dictează condițiile sale, astfel încât produsele alimentare ar trebui să fie ușoare și răcoritoare. Ca deserturi sunt cele mai potrivite șerbeturi cu boabe, înghețată diversă și desigur, gheață de fructe. Acest desert original va fi un decor real al candy-bar-ului şi pregătirea sa nu este dificilă. Este suficient să torni în formă suc de fructe și să-l completezi cu flori, fructe de pădure, topping dulce și alte tipuri de umplutură. Apoi, în formă se introduce un bețişor de lemn, desertul se congelează și îghețata de fructe este gata! Vara, candy-bar-ul poate fi revigorant, suculent și frumos. Și nu uita de băuturi răcoritoare, de exemplu, limonade colorate, compoturi și cocktail-uri.
 
Cine va pregăti candy-bar-ul de vară pentru nunta ta? Puteți întreba la restaurantul în care ați planificat sărbătoarea, ei oferă acest serviciu, adresați-vă la companiile de cofetărie din Chișinău sau încredințați acest lucru unui organizator de nuntă.
 
Uite-te la selecția noastră de cele mai bune idei de gheață dulce pentru o nuntă de vară.


  
  


 


 
Dacă doriți să gătiţi propria gheață de fructe, împărtăşim reţete delicioase:
 
Gheață de fructe cu pepene verde
 
½ cană sifon
1 lime
3 linguri miere
4 cani pepene verde, cuburi
 
1. Batem ușor cu lingura bulele din sifon și adăugăm suc proaspăt de lime și mierea. Se amestecă bine (e bine de folosit un blender).
2. Pepenele verde se taie cubuleţe, curăţăm miezul de sâmburi. Punem pepenele verde într-un blender, adăugăm apa sifon cu miere şi lime. Se amestecă.
3. Se toarnă amestecul de fructe în forme și lăsăm la congelare. Când începe să se îngroașe ușor, se introduc bețişoarele în înghețată.




Gheață de fructe cu Mojito
 
1 cană cu apă
¾ cană cu zahăr
1 pahar cu rom
1,5 pahar sprite sau sifon
1-2 lime
frunze de mentă (cca 20 frunze)
 
1. În primul rând, facem un sirop de zahăr: Se toarnă apa într-o cratiță, se adaugă zahăr și frunzele de mentă. Amestecăm siropul, aducem la fierbere. După aceea, dăm focul la maxim și fierbem menta timp de 1 minut. Reducem focul şi fierbem menta timp de încă 3 minute. Oprim focul, punem siropul să se răcească, apoi îl scurgem și frunzele de mentă pot fi aruncate.
2. În timp ce siropul se răcește, se toarnă sifonul într-un pahar şi cu o lingură amestecăm pentru a scoate un pic bulele. Apoi se taie lime-ul și se stoarce sucul.
3. Se amestecă siropul de mentă răcit, sifonul, sucul de lime și rom-ul. Se toarnă Mojito în forme și se lasă la congelare. Când îngheţata-Mojito se va întări un pic, introduceți beţişoarele.