slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Ce să dăruieşti părinților în ziua nunții?

Agitația nunții s-a încheiat, a venit ziua pe care ați așteptat-o atât timp. Toate punctele listei întocmite pentru pregătirea nunții sunt îndeplinite. Se pare că acum poți inspira profund și în cele din urmă, să savurezi acest moment. Cu toate acestea, ceva a fost lăsat în umbră.

Din păcate, în listele tinerilor căsătoriți rar poate fi găsit punctul „cadouri pentru părinți". Dar ei sunt cele mai importante persoane din viața ta. Datorită lor, te-ai născut, ei au fost fericiți și întristați pe măsură ce creșteai, îți sacrificau dorințele lor pentu ca să vă înconjoare cu grijă și dragoste. Într-adevăr mama și tata nu merită atenție în această zi importantă? Credeți-mă, își fac griji nu mai puțin decât voi și pentru ei, de asemenea, este o nouă etapă în viață.



Ce să faceți cadou părinților ca ei să fie fericiți? Nu este important prețul cadoului sau practicitatea sa, mai important este să atrageți atenție pesoanelor iubite. O idee grozavă - o fotografie comună într-o framă frumoasă, facută și imprimată în ziua nunții. Tot de ce aveți nevoie pentru aceasta, sunt câteva fotografii bune făcute cu părinții în dimineața nunții și un prieten sau coordonator de nuntă, care poate imprima și ataşa fotografiile în framele cumpărate în prealabil.
Cea mai bună dovadă că ați făcut corect și că darul s-a dovedit a fi mulțumitor vor fi lacrimile în ochii taților și mamelor dumneavoastră.