slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Cum să faci dimineața miresei, ideală?

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente în viaţa fiecărei femei. Din păcate, pregătirile pentru sărbători consumă foarte multe forțe, iar pentru ziua mult așteptată nu a rămas altă emoție decât oboseala copleșitoare. Starea de spirit proastă poate avea un impact negativ asupra întregului eveniment, de aceea este important să vă odihniţi cu o zi înainte de evenimentul important şi să vă ordonaţi corect de dimineață. Cum ar trebui să fie dimineața perfectă a miresei și cum să obţineţi o stare de spirit pozitivă pentru toată ziua? Noi vă oferim câteva sfaturi simple.

  •  Dormiţi bine. După cum se știe, reprezentantele sexului frumos necesită mai multe ore de somn decât bărbații. Pentru a păstra  frumusețea și sănătatea avem nevoie de cel puțin opt ore și este de dorit ca unele dintre ele să fie o parte din așa-numitul „somnul de frumusețe“, care continuă până la ora 12 noaptea. În această perioadă, în organizm au loc procese , care au efecte benefice asupra aspectului nostru. Desigur, pentru a compensa lipsa de somn, acumulată pe parcursul mai multor luni de pregătire nebună, este imposibil. Dar, dacă în ajunul zilei solemne te duci la culcare suficient de devreme și în modul corespunzător, asta se va reflecta foarte bine în aspectul exterior. Somnul deplin este capabil de a înfrumuseța o femeie nu mai rău decât o face un machiaj profesional.

  • Umpleți-vă de emoții pozitive. Pentru acest lucru este permis să faceți tot ceea ce este capabil să vă ofere astfel de emoții. Acest lucru ar putea fi vizionarea filmelor preferate sau de a merge la spa. Desigur, este mai bine să faci asta de cu noapte, pentru că în dimineață vor fi suficiente griji. Principalul lucru este recâștigarea păcii sufleteşti,ca dimineața dispoziția să fie excelentă, indiferent de vremea de afară.

     
  • foto: olga-makarova.com
  • Schimbați mobilierul. Este cunoscut faptul că schimbarea peisajului din jur poate înlocui o vacanță mică. Nu e de mirare că psihologii recomandă asta pentru persoanele care sunt în stare de stres. Pregătirile pentru nuntă - nu mai puțin stres. Prin urmare, sfatul va fi actual și pentru o mireasă. De ce să nu petreceți noaptea într-o cameră de hotel de lux, unde totul respiră în lux? Aici te vei simți ca o regină adevărată, iar interiorul din jur va fi cea mai bună locație pentru sesiunea foto de dimineață.

  • Pregătiți-vă pentru fotografiere din timp. Pentru ca o ședință foto să decurgă bine, cu o zi înainte trebuie luate în considerare toate detaliile mici. Acest lucru va necesita o haină frumoasă, accesorii frumoase, flori, machiaj natural şi un zâmbet strălucitor.

     
    foto: thebecker.com
  • Pentru crearea unei atmosfere delicate vă va ajuta un mic dejun bine proiectat. Mănâncă ce-ți place. Mâncarea este capabilă să ne transmită nu mai puțină plăcere decât muzica frumoasă sau un film bun. Prin urmare, chiar dacă stai pe o dietă rigidă, dimineața nunții - este  chiar acel moment în care ne putem permite totul. Având în vedere că ziua va fi dinamică, micul dejun este o necesitate și ceea ce alegi pentru el - nu contează. Principalul lucru este că această mâncare va adăuga câteva puncte mai mult pentru a te bine dispune.

     
    foto: antonkuznetsov.pro

  • Invită-i pe cei mai apropiați să petreacă ultima dimineață cu statutul de femeie necăsătorită. Mama, sora sau cele mai bune prietene - o companie perfectă pentru o dimineață ideală a unei mirese. Ele mereu te vor sprijini cu un cuvânt bun sau cu un sfat.

     
    foto: audreyrosephoto.com