slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Mireasă gingaşă iarna. Poze

Iarna rece tot poate fi frumoasă și inspirațională. Pentru a argumenta acest lucru, vă prezentăm o sesiune foto minunată, care a avut loc într-o zi de iarnă, în suburbiile din Portland. Mireasa gingașă pe timp de iarnă, decorul de nuntă și detaliile care se îmbină armonios, au creat o atmosferă deosebită a magiei de iarnă. 
 
Rochia vaporoasă a miresei de o nunaţă uşoară a caisei, pare să încălzească malul înzăpezit, dantela fină şi elegantă împreună cu buchetul crem din trandafiri de o tentă portocaliu pastelată, butoni corali încadraţi în verdeaţă densă şi întunecată, creează atmosfera poveştii şi solemnităţii de iarnă. Fulgii în părul caştaniu, uşor adunat sus, panourile din lemn de culoare închisă, catifeaua în tonuri smarald, perele decorative de culoare violet-bronz, paharele înalte şi subţiri cu vin de piersici, pantofii argintii - toate acestea sporesc impresia unui basm de iarnă.
 
Masa, decorată cu verdeaţă pentru Crăciun, ilicele, vâscul, bradul, trandafirii în nuanţă de in, lumânările albe şi strălucitoare ca perla, clepsidra şi mărul bronz se potrivesc ideal unui tort de nuntă fin, fără detalii în plus. Fulgii de cocos, pufoşi, se reflectă ca fulgii de zăpadă, răspândiţi abundent din cerul alb al iernii. Văzduhul e plin de vechea, buna magie, pare că, chiar acum, de după tulpinile copacilor se vor ivi zânele de pădure cu felinare palide, să felicite îndrăgostiţii.
Foto: Angela Shae/ www.angelashae.com
 
Nunta-de-iarnă
 
Nunta de iarnă
 
Nunta de iarnă
 
Nunta de iarnă
 
decor-pentru-nunta-de-iarnă
 
decor-pentru-nunta-de-iarnă.
 
dekor-zimnei-svadby
 
idei-pentru-o-nuntă-iarna
 
 
decor_pentru_nunta_de_iarnă
 
Mireasă-gingaşă-iarna
 
Mireasă_gingaşă_iarna
 
 
 
 
mireasa