slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Love Story: Serghei & Valeria

Mulţi nu cunosc istoria noastră, deaceea a venit momentul să ridic vălul misterios ...
Acum doi ani, într-una din reţelele sociale i-am văzut fotografiile. Am întrebat pe un prieten: “Cine-i acest băiat cu ochi albaştri?”. El mi-a răspuns zâmbitor: “….Oh, acesta este Serghei - visul tuturor fetelor. Noi jucăm împreună în echipa de polo pe apă…” Am surâs, aşa cum nici nu “visam la aşa fericire” =) Şi i-am accesat profilul pe reţea, iar el a intrat pe al meu... mi-a scris ceva, eu i-am trimis un smile – şi atât a fost, comunicarea a încetat.

Au trecut şase luni. Atunci lucram administrator la un club de karaoke. Într-o noapte el a venit în club cu nişte prieteni comuni. Am fost invitată la masa lor şi am făcut cunoştinţă cu cei, pe care nu-i ştiam, şi cu el, inclusiv. Atunci nu l-am recunoscut, deşi aveam senzaţia de deja vu. Ochii, zâmbetul, vocea ... Totul părea cunoscut şi drag. Numai a doua zi mi-am dat seama - era tipul ăla din reţea, care mi-a placut în poză! Am intrat pe net şi i-am scris, că nu l-am recunoscut seara trecută, iar el mi-a spus că m-a recunoscut imediat. La scurt timp ne-am întâlnit, el a scos din portbagaj un buchet imens de flori, preferatele mele (nici până acum nu ştiu, cum a simţit asta). Serghei a început să vină tot mai des la mine la serviciu, justificând prin faptul, că am un lucru în ore târzii şi este periculos, şi “….nu ştii niciodată ce se poate întâmpla ...”.

Am început să locuim împreună. Şi zi şi noapte eram împreună, nedespărţiţi. Într-o zi a trebuit să plec în Europa, însă chiar o despărţire scurtă mă înspăimânta. Despărţirea nu a fost fără lacrimi (din partea mea). Au trecut două săptămâni, m-am întors la Chişinău, iar el m-a întâmpinat foarte cald - cu flori şi o cină delicioasă (el găteşte extraordinar!). Apoi am mers la clubul de karaoke, iar el pentru prima dată mi-a făcut o declaraţie de dragoste, în timp ce interpreta o piesă pentru mine... Totul era foarte delicat şi m-a atins până la lacrimi. Peste câteva zile  am fost cerută în căsătorie (peste 5 luni de la prima cunoştinţă). Raspunsul a fost “DA” - fără ezitare! = ).  Recent, pe 14 ianuarie 2012, am sărbătorit prima aniversare a nunţii noastre. A trecut deja un an, de o parte, foarte repede, însă de altă parte – parcă au trecut deja foarte mulţi. Vreau să spun, că este foarte important respectul şi aprecierea reciprocă. Bucuraţi-vă în fiece zi, unul de celălalt  şi preţuiţi sentimentele ... Şi, desigur, mergeţi şi priviţi într-o direcţie, având obiective comune ...

Aşi dori să amintesc tuturor, că sărbătoarea dragostei ar trebui să fie în fiecare zi, nu doar de Ziua Indragostitilor! Şi este minunat, că există un motiv în plus să recunoaştem că iubim şi să petrecem o seară  romantică, cu petale de trandafiri, în văpaia lumânărilor ...
Serghei & ValeriaSerghei & Valeria












Серёга, je taime… sayapo… nenu ninnu premistunannu... naku penda... obikham te… ik houd van joute amo… wo ie ni… inhobbok… watakushi-wa anata-wo shimasu… I love you… я люблю тебя… =)