slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Trend de nuntă: aşezarea oaspeţilor la masă în cerc

Analizând numărul cererilor din motoarele de căutare şi pin-uri salvate, echipa celor de la Pinterest a identificat principalele tendinţe anului 2016 în industria nunţilor. MirNevest.md vă va povesti despre unul din aceste tendinţe – aşezarea oaspeţilor la masă în cerc.



Aşezând corect invitaţii la mese, veţi pune accentul pe trecerea miresei spre altar, dar va fi şi un detaliu original al decorului de sărbătoare.



Dacă vreţi să vă deosebiţi şi aşezarea invitaţilor să fie mai creativă, atunci atrageţi atenţia la aşa tip de aşezare a invitaţilor la mese ca amfiteatru sau cu alte cuvinte – aşezarea în cerc.



În acest fel, oaspeţii ocupă locurile în jurul altarului, ce le deshide o vedere mai clară asupra celor ce se întâmplă. Cercul simbolizează unitatea şi eternitatea, ceea ce face aşezarea scaunelor în cerc o variantă perfectă pentru o nuntă. 



Însă, trebuie de menţionat că acest tip de distribuire a oaspeţilor necesită mult spaţiu, aşa că e mai uşor de realizat în aer liber, nu în spaţii închise.



Există două tipuri de aşezare la mese în cerc: în semicerc şi în spirală. 



Aşezarea în semicerc e potrivită când sunt prea mulţi invitaţi sau prea puţini, dar vreţi să-i aşezaţi într-un mod mai tradiţional.



Aşezarea oaspeţilor în spirală devine tot mai populară. Avantajul principal este că în timp ce mirii merg spre altar, fiecare oaspete poate să le facă o urare, să le spună câteva cuvinte frumoase, pentru că mirii vor trece pe lângă fiecare. Acest model este ultramodern şi stilat.


Foto: Pinterest