slide-arrow-w-left
slide-arrow-w-left

 

Despre nunta

                                                                                                               

IDEI CREATIVE ȘI TENDINȚE DIN INDUSTRIA NUNȚIOR. INSPIRAȚI-VĂ!

Дата: 

Video de nuntă: un clip memorabil de 3 minute sau o telenuvelă de 3 ore?

Cu cât mai scurt, cu atât mai bine! După acest principiu se conduc videografii de azi! Au trecut timpurile când video de nuntă dura câteva ore, fără să se omită cel mai mic detaliu. Astfel de filmări lungi sunt destul de plictisitoare. Puţini sunt cei, care au vizionat toată filmarea până la capăt, fără să dea înapoi la unele momente.



Acum la modă sunt clipurile scurte, cu o durată de 3-4 minute, unde se arată cele mai interesante şi memorabile momente ale nunţii. Anume acest clip scurt transmite atmosfera nunţii, iar mirii îl arată oaspeţilor după nuntă. De regulă, operatorul trebuie să cunoască graficul mirilor, pentru a elabora planul detaliat şi bine-gândit al unui clip.



În pofida faptului că în clipul de nuntă se montează doar cele mai importante, emoţionante şi memorabile momente, operatorul filmează toată nunta. Acest lucru se face pentru a alege cele mai reuşite momente ale nunţii şi a pregăti un film cu o durată de 40-60 de minute, în comparaţie cu unul de câteva ore, cum a fost înainte.



La ce video de nuntă visaţi Dumneavoastră? Alegeţi un videograf din catalog⤵

Foto şi video de nuntă la ChişinăuMoldova>>